Exclusiv. Înregistrare șoc cu Alex Bodi, în genunchi, în fața Biancăi Drăgușanu?! “Își taie venele cu un cercel în formă de cruce”

Telenovela Bianca Drăgușanu-Alex Bodi este departe de a se termina. În timp ce afaceristul, aflat în arest la domiciliu, face dezvăluiri tulburătoare despre fosta soție.

A trecut aproape un an de când Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au divorțat oficial, dar povestea presărată cu scandal, amenințări, bătăi, plângeri penale și dezvăluiri șocante este departe de a se finaliza.  Aflat în arest la domiciliu, acolo unde ar trăi o frumoasă poveste de amor cu rusoaica Daria Radionova, Alex Bodi nu  o șterge din viața lui pe Bianca Drăgușanu, despre care a făcut, în emisiunea “Xtra Night Show”, afirmații tulburătoare.

Adevărul despre imaginile cu Bianca Drăgușanu mergând printre mașini, pe mijlocul străzii

Alex Bodi susține că Bianca Drăgușanu a vrut să se sinucidă în timpul mariajului cu el și a făcut publică o înregistrare video în care blonda apare mergând pierdută, pe mijlocul drumului, printre mașinile aflate în mișcare, fără să-i pese că se putea întâmpla o tragedie. “Eu m-am dat jos din mașină și am luat-o pe mijlocul străzii, terorizată fiind. Și acest om m-a filmat, i-a trimis lui, iar el în momentul de față mă amenință cu această filmare, și-mi zicea acum vreo două zile la telefon că aș fi vrut să mă omor pentru el”, a spus Bianca Drăgușanu.

You may also like...

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: