Golul optimilor de finală s-a marcat în Sevilla – Dortmund. Dahoud a reușit o „bijuterie”.

Mahmoud Dahoud a reușit să înscrie golul optimilor de finală în duelul dintre Sevilla și Borussia Dortmund, printr-un șut de senzație de la mare distanță.

Golul lui Dahoud din minutul 19 a fost cel care a adus-o pe vicecampioana Germaniei în joc, după ce andaluzii deschiseseră scorul în minutul 7 prin Suso.

În minutul 27, Erling Haaland i-a adus în avantaj pe cei de la Dortmund după un schimb de pase superb cu Jadon Sancho, pentru ca în minutul 43 tot el să ducă scorul la 3-1.

Mahmoud Dahoud a reușit să înscrie în minutul 15 un gol absolut superb de la mare distanță și a pus astfel capăt și seriei de șapte meciuri consecutive ale Sevillei fără gol primit.

Pasa decisivă la golul lui Dahoud a fost dată de Erling Haaland, care înainte de a pasa și-a ridiculizat un adversar, dându-i mingea printre picioare.

Este primul gol în trei meciuri din actualul sezon de UEFA Champions League al mijlocașului german cu origini siriene, iar reușita sa a venit într-un moment în care echipa sa avea mare nevoie de ajutor.

You may also like...

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: