Gabi Bădălău îi face o propunere Claudiei Pătrășcanu! O casă în București și toate cheltuielile asigurate

Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu au avut un schimb de replici extrem de dur. Afaceristul a fost cel care a aruncat cu mai puțin noroi în soția lui, în timp ce ea a venit cu acuzații peste acuzații. De dragul copiilor, cei doi par să îngroape securea războiului, după ce mai bine de un an și jumătate au fost mai mult prin tribunale. Gabi Bădălău vine cu o propunere pentru artistă: o casă în Capitală și toate cheltuielile asigurate de el. Va accepta oare soția lui această ofertă?

Ieri seară a fost un schimb de replici extrem de dur în emisiunea „Xtra Night Show”, însă aseară a venit și o mare surpriză. După ce a acuzat-o pe Claudia Pătrășcanu că îi vrea doar banii, Gabi Bădălău vine cu o propunere. Vrea să fie liniște în familia lui, iar apele să se liniștească. Să reușească Dan Capatos să facă ceea ce nu au reușit judecătorii?

Celebrul prezentator al emisiunii de la miezul nopții a făcut aseară public un mesaj. Celebrul Gabi Bădălău lasă garda jos de dragul copiilor și vrea să se așeze la masa negocierilor cu Claudia Pătrășcanu. Probabil s-a săturat de tot acest scandal din presă și a decis să fie el primul care face pasul spre o împăcare. Vrea să asigure viitorul celor doi băieți, dar promite să aibă grijă ca toate cheltuielile casei să fie asigurate.

Gabi Bădălău vine cu soli de pace! Ce propunere îi face Claudiei Pătrășcanu

Pentru că are o situație financiară foarte bună, pe lângă casa din București pe care o promite, afaceristul vrea să le plătească celor doi băieți școala în avans, toate cheltuielile casei, dar vrea să pună și o mașină la dispoziția copiilor și a mamei lor. Propunerea a fost făcută aseară, așa că nu știm încă dacă ambițioasa Claudia Pătrășcanu va accepta oferta.

”Eu sunt de acord să iau o casă într-un complex rezidențial, Tunari, Sisești, Otopeni, Pipera, gata mobilată, buget 120-150 de euro, să înscriem băieții la școala americană, plătesc eu pe un an de zile avans taxele de școlalizare. Găsim o variantă să iau și o mașină bună pentru băieți să aveți să vă deplasați. Mă ocup eu de ce înseamnă cheltuieli pentru băieți, pentru casă, pentru voi. Cred că e o soluție mai bună pentru noi, mai ales pentru băieți. Gând bun și aștept un feedback”, a fost mesajul pe care Gabi Bădălău i l-a trimis Claudiei Pătrășcanu și pe care Dan Capatos l-a făcut public la ”Xtra Night Show”.

You may also like...

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: