Liviu Vârciu a primit o lovitură de la Poliția Română! Bărbatul a rămas fără permis în Județul Buzău

Liviu Vârciu a experimentat pe pielea lui ce înseamnă să rămâi pieton după ce a încălcat limita legală de viteză în localitate. Bărbatul a fost atât de amuzat de întreaga întâmplare, încât a filmat întregul dialog cu polițistul și l-a postat pe canalul său de YouTube pentru a le arăta și fanilor săi ce se întâmplă dacă nu respectă legea.

Bărbatul a depășit cu mult limita de viteză din localitatea în care se afla, fiind surprins de radarul poliției cu 107 Km/h într-o zonă în care limita admisă este de 50 Km/h. Acestuia i s-a suspendat permisul de conducere pentru 90 de zile, dar a primit i o amendă destul de mare pentru neatenția de care a dat dovadă. Acesta nu este singurul care a avut astfel de probleme pe drumurile din Județul Buzău.

Anul 2021 a început foarte prost pentru Liviu Vârciu, deoarece acesta a rămas fără talonul mașinii, deoarece a fost prins de poliția Capitalei cu ITP-ul de la mașină expirat. Permisul i-a fost suspendat pe data de 4 februarie, în localitatea Poșta Câlnău de către un polițist destul de amabil.

Aţi fost înregistrat cu aparatul radar cu 107 km la oră în localitate. Asta înseamnă că măsura de reţinere a permisului (..) plecaţi cu o dovadă de 15 zile şi cu o perioadă de suspendare de 90.Se dă examenul, da, 13 din 15 întrebări, ulterior beneficiaţi de reducere la 30 de zile, după ce promovaţi examenul”, a fost explicația pe care polițistul i-a oferit-o lui Liviu.

Ce alte vedete din România au mai fost oprite de către polițiști pe drumurile din Buzău?

Se pare că polițiștii din Județul Buzău au băgat spaima în majoritatea vedetelor din România. Andreea Mantea a rămas în 2011 fără permis după ce a circulat pe un drum european cu o viteză de 154 Km/h. Polițiștii au oprit-o pe femeia care conducea pe atunci un BMW X5 și i-au suspendat permisul pentru următoarele trei luni.

Nici Elena Băsescu nu a scăpat de poliție în anul 2005. Femeia se îndrepta cu viteză către o localitatea pentru a-i ajuta pe sinistrați, însă cei de la Poliția Română au oprit-o după ce a trecut cu 117 Km/h pe lângă un radar amplasat la ieșirea dintr-o altă localitate. Femeia a fost amendată cu un milion de lei vechi și a rămas fără permis tot pentru 3 luni.

You may also like...

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: