Președintele ANAT: Va fi dezastruos dacă nu deschidem în 15 iunie. Întârzierea chiar și cu o săptămână va fi o lovitură extrem de gravă

Oamenii așteaptă cu nerăbdare deschiderea sezonului, iar întârzierea chiar și cu o săptămână a redeschiderii restaurantelor și a hotelurilor va fi o lovitură extrem de gravă.

„Guvernanții ar trebui să înțeleagă că e așteptat cu nerăbdare momentul 15 iunie, întârzierea chiar cu o săptămână peste această dată ar genera o mare dezamăgire, iar pentru hoteluri, restaurante ar fi o lovitură extrem de gravă.

Nu se mai poate aștepta în continuare.

Toate măsurile au fost luate de hotelieri, de terase, de restaurante, se conformează cu toate restricțiile, s-au făcut costuri suplimentare pentru fiecare terasă, restaurant.

Am cerut Guvernului să nu mai așteptăm și să fim anunțați înainte, este foarte important ca repornirea să aibă loc cât mai curând.

În această situație când veniturile sunt mult limitate, trebuie să redăm încrederea clienților în măsurile luate în industrie”, a spus președintele ANAT.

Potrivit lui Demetriade, numărul mare de turiști prezenți la mare și la munte în acest weekend arată dorința turiștilor ca sezonul estival să fie redeschis.

„Nu mai putem să ținem oamenii. Mai mult, efectul asupra hotelierilor va fi  dezastruos dacă nu reușim să deschidem sezonul la 15 iunie.

Ne așteptăm ca redeschiderea să se facă gradual”, a adăugat Demetriade.

You may also like...

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: