SUPEREXCLUSIVITATE! Bianca Drăgușanu, chemată de urgență la DIICOT Craiova! Ce se întâmplă în aceste momente cu vedeta

Bianca Drăgușanu a fost chemată la DIICOT Craiova în calitate de martor. Vedeta se va prezenta astăzi la ora 13:00 pentru audieri, cel mai probabil în dosarul în care este cercetat Alex Bodi

  • Bianca Drăgușanu este chemată la audieri
  • Ce se întâmplă acum cu vedeta!

Potrivit ultimelor informații, Bianca Drăgușanu a fost chemată în această zi la DIICOT Craiova în calitate de martor. Vedeta trebuie să se prezinte la ora 13:00 la audieri, cel mai probabil în cazul dosarului în care este cercetat fostul soț, Alex Bodi.

Bianca Drăgușanu, chemată la DIICOT Craiova

Momentan acestea sunt singurele informații în ceea ce privește situația în care este expusă Bianca Drăgușanu, urmând ca la orele prânzului să își facă apariția la sediul DIICOT din Craiova. Este foarte probabil ca blondina să fie audiată în calitate de martor în legătură cu perioada în care ea și Alex Bodi formau un cuplu și ar fi existat șanse ca fosta soție a milionarului să ș vadă sau să dețină informații care să ajute în soluționarea cazului.

În urmă cu câteva luni fostul iubit al Biancăi Drăgușanu a fost săltat de către Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism care a organizat mai mai multe percheziții în mai multe județe din țară în scopul destructurării unui grup infracțional organizat specializat în săvârșirea infracțiunilor de trafic de persoane și proxenetism în care ar fi implicat și afaceristul! Din fericire Alex Bodi a fost eliberat din închisoare în decembrie 2020, dar plasat în arest la domiciliu.

Bianca Drăgușanu, bătută până la leșin

În prezent între Alex Bodi și Bianca Drăgușanu se duce un război de amploare, după ce diva a postat în mediul online fotografii cu rănile și vânătăile pe care le-a suferit în urma bătăilor de la fostul ei soț. Vedeta a adus în față declarații șocante despre perioada în care ea și Alex Bodi formau un cuplu și despre frica cu care încă trăiește din cauza lui. Potrivit acesteia, milionarul o bătea până la leșin, fiind maltratată în repetate cazuri.

„M-a bătut și m-a chinuit 4 ore. (…)Din două palme mă punea jos, iar eu din adrenalina de moment mă ridicam și iar mă punea jos. (…) A distrus mobila din casă”, a declarat Bianca Drăgușanu.

You may also like...

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: